Set Kegemaranku!

Assalamualaikum w.b.t

Nak bagitau ni saya pun ada set feberet dalam shaklee tau.. 👇👇👇

<Kombinasi ESP Peppermint Ginger Plus>

Cuba teka ni set apa?
Ni namanya set buang angin dalam badan.. 😀



Ingat lagi dulu first time minum ESP, badan memang rasa berangin-angin.. tapi tetap teruskan minum sebab sayang nanti membazir kalau tak minum.. tak lama pun rasa macam tu sebab sekarang ni bila minum ESP mesti akan sendawa keluarkan angin.. 😂

Sama kes dengan Peppermint Ginger Plus.. kalau minum ESP asyik nak sendawa, makan peppermint ni pulak boleh buat asyik nak buang angin, tapi puas hatilah sebab badan rasa ringan.. 😂 sekarang ni bila dah terkawal masalah ni, saya ambil peppermint bila perlu je.. boleh jimat banyak.. 😁

Orang yang ada masalah angin tau lah macam mana rasanya bila angin berkumpul ni.. tak reti nak terangkan macam mana tapi sakit tu dah tentulah.. kadang kalau angin berkumpul kat lengan sampai tak boleh nak angkat tangan pun.. bayangkan pernah sekali tu nak pulas tombol pintu pun dah terasa sakitnya.. 😅

Inilah sebab utama kenapa ESP dan Peppermint Ginger Plus wajib ada kat rumah.. dan kena standby siap2 satu botol / canister sebagai stok kalau2 terlupa nak restock..

Kalau awak semua ada masalah yang sama macam saya, cubalah amek ESP Peppermint Ginger Plus.. in shaa Allah dapat membantu.. 🤗

Notakaki : selain set buang angin dalam badan ni, saya jugak suka sangat dengan omega guard dan vitamin c.. 😍

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment