Target 6 Bulan Dari Sekarang

Assalamualaikum w.b.t

"Do something today that your future self will thank you for"

Bila buat target, maknanya ia adalah cabaran buat diri sendiri.. dan target saya 6 bulan dari sekarang (May 2017), saya dah naik rank coordinator dalam bisnes shaklee.. saya dah menjadi leader yang menjadi inspirasi buat #teamsayasihat, supaya kami sama-sama mendaki tangga kejayaan..



Untuk capai target ni, saya berazam untuk  commit all out dalam semua task yang mentor2 berikan.. bermula dengan #cabaranturbo, #cintaturbo dan kini projek #tsunamishaklee dan #proG20.. apa saje tugasan yang mentor berikan, saya akan usahakan bersungguh-sungguh..

Sekarang ni hp memang tak lekang dari tangan.. asal ada idea untuk menulis, terus taip kat notes.. dapat info baru masukkan jugak kat notes.. semua info tentang shaklee, produk kesihatan, testimoni memang simpan kan dalam hp jer.. dan in shaa Allah lepas ni nak transfer ke blog Saya Sihat pulak sebagai rujukan diri sendiri dan orang lain..

Mohon rakan2 semua dapat doakan agar saya dapat capai target ni dengan jayanya.. 

Ada yang nak join #teamsayasihat?

Notakaki : tiba2 touching rasa nak menangis.. 😂

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment