Vivix Hadiah Untuk Mama & Papa

Assalamualaikum w.b.t

Nak tau tak, satu-satunya suplemen yang pernah saya hadiahkan untuk mama dan papa adalah vivix.. 1 botol untuk dikongsi berdua.. well, sharing is caring, right? 😂

Vivix
Vivix Hadiah Terbaik Buat Mama dan Papa

Dan kebanyakan customer juga suka belikan vivix untuk ibu ayah tersayang.. bila makin berusia, macam-macam penyakit pula yang datang.. kalau tak sakit pun, tetap juga kena jaga kesihatan sebab bila usia bertambah, sistem pertahanan badan akan jadi semakin lemah..

Ada jenis ibu bapa yang tak kisah pun nak telan banyak pil.. tapii ada juga yang tak suka nak makan macam2 pil.. jadi sebagai anak saya hadiahkan vivix.. kan vivix ni mengandungi campuran botanikal yang telah diuji keberkesanannya.. hanya sesudu setiap pagi setiap hari.. dapat bantu tingkatkan tahap kesihatan keseluruhannya..

Harga? Harga jatuh no 2.. yang penting ibu dan ayah sihat sejahtera.. ada yang kata vivix ni mahal tapi kalau anda kaji betul2, explore, baca artikel2 berkaitan vivix, resveratrol dan polifenol ni, anda pasti bersetuju yang harganya adalah setanding dengan kualitinya.. 

Jadi ada apa dengan vivix? 

1/ vivix mudah ditelan kerana dalam bentuk cecair
2/ mekanisma tindakannya adalah hingga ke peringkat DNA
3/ bantu pulihkan sel rosak akibat penyakit kronik
4/ respon yang cepat kerana merupakan antioksidan yang kuat
5/ beri tenaga tambahan utk kuatkan badan
6/ awet muda

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment