8 Sebab Kenapa Mesti Join Bisnes Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

Syukur Ya Allah kerna masih diberi peluang untuk bernafas pada hari ini..

Buat;
-- Adik-adik yang sedang baca entry ni..
-- Adik-adik yang dah habis belajar tapi tak tau nak buat apa..
-- Adik-adik yang baru konvokesnyen dan sedang mencari kerja di luar sana..
-- Adik-adik yang sedang mencari kerja part time untuk tambah income bulanan..
--Adik-adik yang masih belajar di universiti..

Akak DN nak ajak adik-adik join bisnes shaklee.. adik-adik nak tak?


Haha.. straight forward sangat la akak DN ni pun!

Okay, ni serius! 

Kalau adik-adik berminat nak join shaklee boleh hubungi akak DN terus;

                    ↔ 017-673 4603 ↔

Kenapa shaklee? Kenapa bukan bisnes lain?
Sebab utama akak DN tak reti bisnes lain, akak DN tau shaklee jer.. 😎


1 -- modal yang murah (yuran pendaftaran ahli serendah RM69.00, tapi kalau nak free membership pun ada caranya..)

2 -- shaklee boleh dibuat secara online ataupun offline (kalau tak tau ada kelas-kelas berkaitan yang leader anjurkan.. ada yang percuma ada yang berbayar..)

3 -- shaklee tawarkan 3 jenis insentif untuk setiap pengedarnya.. cash (bonus), car (subsidi kereta) dan conventions (juga reward percutian 5-6 bintang)

4 -- tak perlu buat stok vitamin jadi risiko untuk rugi adalah sifar.. shaklee dah mudahkan pengedarnya jadi segala urusan order boleh dilakukan melalui shaklee2u atau pergi ke shaklee hq / branch..

5 -- shaklee sediakan pelbagai jenis latihan untuk setiap pengedarnya.. contoh; health and wellness training, nutrition workshop, shaklee monthly sharing dll..

6 -- upline, leader dan group yang sangat supportive.. (banyak kelas yang dibuat khusus untuk mantapkan asas bisnes masing-masing..)

7 -- produk shaklee adalah yang terbaik lengkap dengan landmark study dan diyakini sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam..

8 -- buat shaklee bukan sekadar untuk kejar bonus masyuk semata-mata tapi yang penting adalah untuk beri kesedaran kepada orang lain tentang kepentingan menjaga kesihatan diri dan yang tersayang..

Tapi kan adik-adik.. nak buat bisnes ni bukanlah mudah.. hanya yang kental jiwa dan raga je yang boleh harungi cabaran-cabaran berbisnes.. akak DN percaya adik-adik ni semua memang jenis kuat semangat kan!

Jadi jangan lengah masa lagi, cepat-cepat hubungi akak DN tau! Kita terus sign up jadi ahli.. 💪💪

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment