Apa Healthy Goal Anda?

Assalamualaikum w.b.t

Ada tak yang nak amek suplimen tapi ada masalah tak tau nak amek vitamin apa?

Kalau ada yang masih tercari-cari suplemen yang bersesuaian, boleh hubungi saya untuk sesi konsultasi ye.. saya bagi free of charge punye consultation! Hehe..

Tapi sebelum tu, pilih dulu apa healthy goals anda..

- Nak jantung sihat?
- Nak kuatkan tulang?
- Nak keselesaan sendi?
- Nak kekal fit?
- Nak awet muda?
- Nak tingkatkan sistem imun badan?
- Nak kurangkan stress?
- Nak kurangkan berat badan?
- Nak sistem penghadaman yang lancar?
- Nak tambah tenaga?
- Nak tajamkan minda dan kekal fokus?
- Nakkan suplimen untuk kesihatan secara keseluruhan?

Atau anda ada target kesihatan anda sendiri?

Hubungi je no ni;

017-673 4603 017-673 4603 017-673 4603

Nak consult secara online ok, kalau nak secara offline pun boleh! Tapi kalau secara offline, kena yang berhampiran seremban je lah ye.. 😉


 
Notakaki : set daily essential health ni adalah suplemen asas untuk kesihatan seluruh ahli keluarga..

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment