Bonus Shaklee Yang Masyuk

Assalamualaikum w.b.t

Semangat daku di pagi hari..

Seronok tau buat bisnes shaklee.. walaupun hari-hari kena buat sharing kat facebook, kena fikirkan idea-idea marketing, kena study,  kena buat itu ini tapi bila tiba hari bonus, terus rasa berbaloi-baloi segala usaha yang dicurahkan.. 😄

Biasanya duit bonus ni akan dibuat modal pusingan balik.. ataupun reward diri sendiri dengan beli vitamin-vitamin kegemaran.. selebihnya akan dijadikan simpanan untuk masa depan..

Bila ada kelapangan saya akan belanja keluarga makan di luar.. ingat lagi masa pertama kali belanja satu keluarga makan dengan menggunakan duit bonus shaklee.. saya bawak keluarga makan di seoul garden.. perasaan masa tu memang puas sangat, bercampur baur dengan rasa terharu..

Sekarang ni duit bonus shaklee tu digunakan pulak untuk bayar hutang bank.. kan dah set target nak bebas hutang sebelum berusia 50 tahun.. 😂


Doakan saya ye kawan-kawan supaya target saya tercapai dengan jaya dan cemerlangnya.. 😊

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment