Cabaran Cinta Turbo

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni kelam kabut sikit.. 😅

Teringat first day menyahut cabaran cinta turbo.. rasa terkejar2 nak update semua.. haha..

Nak buat task cinta turbo lagi..
Nak update page Saya Sihat, instagram..blog..
Blast info pada semua bisnes partners dan customers..
COD omega guard..
Follow up prospek..
Uikks banyak sungguh!

Takpe itu semua adalah usaha yang perlu dibuat demi bisnes shaklee ku yang tercinta.. 😍

Tak termasuk lagi kerja2 lain yang memang dah jadi rutin harian.. memang tak sempat langsung nak buang masa.. haha..

Mulanya rasa macam boleh ke buat benda2 ni semua.. sampaikan terus moody sebab tak tau nak mulakan dengan yang mana.. tapi alhamdulillah bangkit balik dengan penuh bersemangat.. 😁 pokok pangkalnya niat.. betulkan niat lillahi taalaa..

Jadi malam ni kena plan betul2 aktiviti hari esok.. tak berdaya rasanya nak kejar semua.. 😪😪


 
Tapi percayalah you are STRONGER than you think! 💪💪

Notakaki : belum sempat nak tengok running man episod baru.. 😂


Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment