Kelas Anjuran iReach Family & TuRBO Memang Super Awesome!

Assalamualaikum w.b.t

From nothing to something!

Semua orang bermula daripada zero.. samalah jugak dengan saya.. awal-awal dulu saya tak tau pun macam mana nak promote shaklee kat orang walaupun guna media sosial ni.. bila nak buat sharing masih ada rasa malu-malu kucing lagi.. sebab tu lah agaknya rezeki pun malu-malu nak menyinggah.. 😂

Berkat join kelas-kelas yang upline buat, keyakinan diri tu dah semakin bertambah (kelas secara online je pun 😅).. bila ada idea memang laju je jari ni berlari menaip sebab rasa tak sabar nak kongsikan dengan uolls.. haha.. nampak tak betapa terujanya iolls!

Pernah jugak join kelas blog.. dari tak ada blog sampailah lahirnya Blog Saya Sihat dan dapat sales hasil daripada penulisan di blog.. tapi saya masih lagi merangkak dalam bab ni.. banyak lagi yang perlu saya belajar untuk naikkan sales melalui blog.. 😊



Kelas yang paling saya suka tentunya kelas produk.. walaupun rasa macam dah tau tentang sesuatu produk tu, tapi tiap kali join kelas mesti ada perkara baru yang dipelajari.. kelas produk ni bukan setakat untuk diri sendiri je tapi ilmunya boleh jugak dipanjangkan kepada customer dan prospek.. 🤗

Setakat ni hanya kelas secara online je yang saya join.. sebab itulah seboleh-bolehnya saya akan cuba luangkan masa untuk join kelas-kelas ni.. saya berazam nak join kelas offline pulak lepas ni.. in shaa Allah, one fine day.. 💪💪

===========

Kalau ada kawan-kawan yang takut nak bershaklee sebab taktau apa-apa tentang shaklee, percayalah kami sentiasa teruja untuk berkongsi segala-galanya dengan anda.. kami juga bermula daripada 'taktau apa-apa' tapi kami belajar untuk menjadi siapa diri kami pada hari ini..

Pilihan itu kita yang tentukan.. ✌

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment